V2 pre workout van Joel Beukers – Een goede keuze?

Gepubliceerd door Jake op

v2 pre workout

Ben jij op zoek naar informatie over V2 pre workout? Dan heb je vast al veel filmpjes gekeken en artikelen gelezen over dit supplement. Online is namelijk veel over de V2 pre workout te vinden.

In dit artikel wordt de V2 pre workout van Joel Beukers tot in detail uitgelicht. Verder lees je meer over de kwaliteit van het supplement. Hierbij worden verschillende gebruikerservaringen gebruikt ter onderbouwing. 

Tenslotte lees je meer over de betrouwbaarheid van V2 pre workout. Zo weet jij na dit artikel of V2 pre workout een supplement is voor jou of dat je beter kunt gaan voor een alternatief.

Wat is V2 pre workout?

V2 pre workout is één van de bekendste pre workout supplementen van dit moment. Deze pre workout is namelijk ontwikkeld door fitness influencer Joel Beukers.

Met zijn bedrijf Clean Nutrition heeft hij verschillende supplementen, zoals deze V2 pre workout, gemaakt.

Door zijn online bekendheid heeft Joel Beukers veel volgers die zijn video’s dagelijks kijken. Vooral onder deze volgers en fans is V2 pre workout erg populair. De pre workout van Joel Beukers komt dan ook terug in bijna iedere video.

De verschillende smaken

V2 pre workout van Joel Beukers is verkrijgbaar in verschillende smaken. Hierdoor kun je iedere keer een ander smaakje V2 pre workout gebruiken. 

Op dit moment zijn de pre workouts van Joel Beukers verkrijgbaar in de volgende smaken:

  • Smooth Fruit
  • Red Dragon
  • Peach Lord
  • Blueberry
  • Tropical Gold
  • Watermelon
  • Cherry Bomb

Wat is de kwaliteit van dit supplement? Mijn ervaring

Een goede pre workout is natuurlijk uitgebreid getest op de kwaliteit. Mijn ervaring met pre workout is dat lang niet ieder supplement van goede kwaliteit is. Daarom heb ik V2 pre workout ook zelf getest.

Hieronder lees je wat ik vind van de kwaliteit van V2 pre workout.

De werking

De werking van dit supplement beviel mij goed. Het supplement geeft een zeer intense energieboost die na een kwartiertje al werkt. Het pre workout supplement doet dus echt wat het belooft.

De energieboost wordt vooral veroorzaakt door de cafeïne uit het supplement. Iedere ‘scoop’, zoals Joel Beukers een schepje pre workout noemt, bevat 280 gram cafeïne. Hierdoor zul jij veel harder kunnen trainen dan voorheen.

Verder zorgt V2 pre workout voor meer uithoudingsvermogen in je spieren. Dit is te danken aan het ingrediënt beta alanine. Beta alanine vermindert de verzuring van je spieren namelijk effectief.

Beta alanine kan wel een aantal kleine bijwerkingen geven. Dit uit zich vaak in tintelingen over het lichaam en een jeukerig gevoel. Toch kan dit bij sommige mensen ook als positief worden gezien.

De prijs- kwaliteitverhouding

Ondanks de effectieve werking is de prijs erg hoog. Je kunt verschillende vergelijkbare supplementen kopen voor tot aan 10 euro (of zelfs meer) goedkoper. Hierdoor is het de investering dus lang niet voor iedereen waard.

De hoge prijs is deels gekoppeld aan de bekendheid van Joel Beukers. Je betaalt dus eigenlijk deels voor de naam en niet alleen voor de werking. Voor fans van Joel beukers zal het de prijs dus wel waard zijn.

Voor mij persoonlijk vind ik het potje pre workout te prijzig en kies ik liever voor een andere goede pre workout.

De mening van andere gebruikers

Ook andere gebruikers hebben online hun mening gedeeld over V2. V2 pre workout wordt gebruikt door mannen, maar ook door vrouwelijke sporters.

De meeste V2 reviews zijn erg positief over de kwaliteit van het supplement. 

Allereerst benoemen gebruikers de effectiviteit van V2 pre workout als groot pluspunt. Het supplement werkt volgens de reviews erg snel.

Daarnaast blijft het supplement je lange tijd een energieboost geven, zelfs tot na je training.

De energieboost wordt door gebruikers ook als erg goed ervaren. Sommige gebruikers merkten zelfs dat zij hun oefeningen dankzij V2 enkele kilo’s zwaarder konden doen.

Ook werd het voor hen makkelijker om oefeningen langer vol te houden.

Is de V2 een betrouwbaar supplement?

Dat V2 pre workout effectief is, wordt dus door bijna alle gebruikers bevestigd. Dat zegt echter nog niet dat het supplement betrouwbaar is.

Gelukkig hoef je je over de betrouwbaarheid ook geen zorgen te maken.

Clean Nutrition laat regelmatig producttests uitvoeren door externe partijen. Deze onafhankelijke experts testen de ingrediënten van de pre workout bijvoorbeeld op de veiligheid.

Daarnaast voert Clean Nutrition zelfs dopingtests uit op V2 pre workout. Zo kunnen zij garanderen dat ook topsporters de V2 van Joel Beukers kunnen gebruiken.

Onder krachtsporters die op hoog niveau trainen is V2 daarom ook populair.

Conclusie

De V2 pre workout van Joel Beukers is qua werking zeker een aanrader om te gebruiken. Je zult er gegarandeerd harder door gaan trainen dan je eerst deed.

Ook zul je oefeningen langer kunnen volhouden en sneller herstellen na een training.

Qua prijs is deze pre workout niet per se de beste keuze. Je betaalt bij de V2 pre workout voor een groot deel voor de naam.

Ben je fan van Joel Beukers? Dan is de V2 pre workout natuurlijk een geweldig supplement om te kopen. Het is dus echt aan jou of de prijs het waard is of niet.Bekijk meer product reviews:


Categorieën: Producten

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *