Pre workout voor vrouwen – Voordelen, nadelen & Top 5

pre workout voor vrouwen

Ben jij op zoek naar pre workout voor vrouwen? Dan wil je natuurlijk een pre workout voor dames van topkwaliteit gebruiken.

Het vinden van een goede pre workout is helaas lastig. Hieronder vind je echter de beste pre workouts voor vrouwen van dit moment:

  1. Cabau Lifestyle Goaldigger Pre Workout
  2. XXL Nutrition Booty Booster
  3. Womens Best Pre Workout Booster
  4. Women’s Pre Workout – XXL Nutrition
  5. Focus Health Nutrition Pre Workout Vrouwen

In dit artikel worden deze 5 pre workouts voor vrouwen in detail uitgelicht. Verder lees je wat de voordelen en eventuele nadelen zijn.

Daarna worden de verschillen tussen een pre workout voor vrouwen én mannen uitgelicht.

Tenslotte lees je meer over de ervaringen van andere dames met pre workout. Zo weet jij na dit artikel of pre workout voor vrouwen iets voor jou is!

De 5 beste pre workouts voor vrouwen

Het samenstellen van een lijstje met de beste pre workouts voor vrouwen is niet makkelijk. Toch is het na uitgebreid onderzoek gelukt om zo’n lijstje te maken. Elk van deze pre workouts voor vrouwen is van topkwaliteit.

Hieronder lees je precies waarom deze pre workouts voor vrouwen zo goed zijn.

1. Cabau Lifestyle Goaldigger Pre Workout

De beste pre workout voor vrouwen is de Cabau Lifestyle Goaldigger pre workout. Deze pre workout voor vrouwen krijgt namelijk ongekend hoge beoordelingen van gebruikers.

Allereerst is deze pre workout voor vrouwen in verschillende frisse smaken te verkrijgen. Zo kun je zelf bepalen welk smaakje jou het lekkerst lijkt.

Ook kun je meerdere potten bestellen met verschillende smaken, zodat je dagelijks kun afwisselen.

Verder bevat deze pre workout voor vrouwen hoge doseringen cafeïne en beta alanine. Beide supplementen zorgen voor een ongekende energieboost in de sportschool. Jouw trainingsniveau zal hierdoor flink worden verbeterd.
2. XXL Nutrition Booty Booster

De naam Booty Booster past misschien niet per se bij een pre workout, maar dat is het wel. Deze pre workout voor dames is namelijk een grote favoriet onder vrouwelijke sporters.

Deze frisse pre workout bevat geen calorieën. Hierdoor is deze pre workout voor vrouwen ideaal om te gebruiken tijdens het afvallen.

Verder bestaat deze pre workout voor een groot deel uit cafeïne, beta alanine en l-citrulline. De combinatie van deze drie ingrediënten zorgt voor een zeer intense stijging in je energieniveau.

Tenslotte kun je, bij dagelijks gebruik, ongeveer een maand doen met een potje Booty Booster.
3. Womens Best Pre Workout Booster

De pre workout voor vrouwen van Womens Best mag ook niet ontbreken uit dit lijstje. Deze pre workout voor dames is namelijk erg populair onder vrouwelijke krachtsporters.

Met één potje Womens Best Pre Workout Booster doe je ongeveer een maand.

Allereerst bevat deze pre workout ook creatine. Hierdoor krijgen jouw spieren meer uithoudingsvermogen en kracht, wat je trainingsniveau verbetert.

Verder is cafeïne een belangrijk ingrediënt van deze pre workout voor dames. Een schepje van deze pre workout bevat maar liefst 100mg cafeïne. Een flinke energieboost tijdens het sporten dus!
4. Women’s Pre Workout – XXL Nutrition

Women’s Pre Workout van XXL Nutrition is een effectieve en caloriearme pre workout voor vrouwen. Deze pre workout voor dames is nuttig voor vrouwelijke krachtsporters en duursporters.

Deze pre workout voor vrouwen bevat maar liefst 230 gram cafeïne per schepje. De boost die je van deze pre workout voor vrouwen krijgt is daardoor erg hoog. Misschien voor sommige vrouwen iets té hoog.

Verder heeft deze pre workout voor vrouwen een frisse fruitige smaak. Een lekkere en smaakvolle manier om je energie voor een training te verhogen!

Je doet tenslotte ongeveer een maand met een potje van deze pre workout voor vrouwen. Dit is de prijs dan ook meer dan waard.
5. Focus Health Nutrition Pre Workout Vrouwen

De fruitige pre workout voor vrouwen van Focus Health geeft je een heerlijke boost. Deze pre workout is daardoor ideaal om jezelf voor te bereiden op een workout.

Allereerst is deze pre workout voor vrouwen te verkrijgen in 2 fruitige smaken. Je kunt dus zelf kiezen welk smaakje jij denkt dat je het lekkerst vindt. Ook kun je bijvoorbeeld beide smaken kopen en zo extra afwisseling toevoegen.

Verder bestaat deze pre workout voor dames uit hoge doseringen cafeïne en beta alanine. Beide ingrediënten zorgen voor de gewenste energieboost tijdens zware trainingen.

Je trainingsniveau zal hierdoor dus gegarandeerd worden verhoogd.
Pre workout voor vrouwen – Wat zijn de voordelen?

Het gebruik van pre workout heeft voor vrouwen verschillende voordelen. Overigens gelden deze voordelen in de meeste gevallen ook voor mannen.

Dit artikel gaat echter specifiek over de pre workout voor dames. Hieronder lees je welke specifieke voordelen pre workout voor vrouwen heeft.

Meer energie tijdens het sporten

Allereerst zorgt pre workout voor een lekkere energieboost tijdens je training. Hierdoor zul je zwaarder en langer kunnen trainen tijdens pittige krachttrainingen of cardio oefeningen.

Vooral als je pre workout voor een training inneemt krijg je meer energie. Pre workout tijdens je training innemen is namelijk zinloos, omdat het effect later pas aanslaat.

Bij een goede pre workout voor vrouwen blijf je deze boost de hele training voelen. Ook na de training zul je de energie blijven merken, maar zal het energieniveau langzaam afnemen. Een energiecrash is dan ook zeker te voorkomen.

Sneller afvallen tijdens je workout

Doordat je zwaarder en intensiever traint, zul je dankzij pre workout wat meer kunnen afvallen. Ook bij pre workout specifiek voor vrouwen is dit een groot voordeel.

Daarnaast zorgt de cafeïne ervoor dat je sneller vet verbrandt. Cafeïne is namelijk een bestanddeel dat je metabolisme positief beïnvloedt.

Veel gebruikers van pre workout voor vrouwen merken verder dat het supplement hun hongergevoel wegneemt. Hierdoor ga je minder snel snoepen en krijg je dus ook geen onnodige calorieën binnen.

Heeft pre workout voor vrouwen nadelen?

Uiteraard heeft pre workout voor vrouwen, net als alle sportsupplementen, ook nadelen.

Gelukkig zijn dit geen nadelige bijwerkingen waar je je zorgen over moet maken. Daarnaast heeft lang niet iedereen last van de nadelen van pre workout.

Allereerst kan pre workout voor vrouwen zorgen voor tintelingen in je lichaam. Deze tintelingen kunnen als vervelend worden ervaren, maar zijn ongevaarlijk. Dit wordt veroorzaakt door het bestanddeel beta alanine.

Verder kan pre workout voor vrouwen soms zorgen voor hartkloppingen. Vooral als je te veel pre workout inneemt, kan je hart sneller gaan kloppen. Gelukkig verdwijnen deze hartkloppingen vanzelf weer en kunnen ze geen kwaad.

Verschillen tussen pre workout voor vrouwen en mannen

Pre workout voor mannen werkt meestal hetzelfde als pre workout voor vrouwen.

De meeste pre workout supplementen zijn dan ook door beide geslachten te gebruiken. Toch is er verschil tussen pre workout voor vrouwen en pre workout voor mannen.

Meestal bevat pre workout voor vrouwen vaak minder werkzame stoffen. Dames hebben meestal minder stimulerende ingrediënten nodig, omdat zij bijvoorbeeld lichter zijn. 

Daarnaast trainen vrouwen vaak minder zwaar, waardoor een lagere hoeveelheid werkzame ingrediënten voldoende is. Hierdoor bestaan doseringen pre workouts voor vrouwen soms uit kleinere hoeveelheden.

De ervaringen met pre workout voor vrouwen

Online zijn veel ervaringen te vinden met pre workout voor vrouwen. Steeds meer dames gaan namelijk naar de sportschool en gebruiken hiernaast pre workout.

Allereerst benoemen veel vrouwen dat zij erg blij zijn met de extra energieboost. De pre workout zorgt er bij hen inderdaad voor dat zij langer kunnen trainen.

Hierdoor zijn er dames die bijvoorbeeld sneller gewicht verloren met pre workout dan voorheen. Uiteraard is dit niet alleen afhankelijk van de pre workout.

Ook blijkt uit ervaringen dat het trainingsniveau inderdaad positief wordt beïnvloed. Veel vrouwen benoemen dat zij hun oefeningen dankzij de pre workout met zwaardere gewichten kunnen doen.

Conclusie – Een aanrader?

Pre workout voor vrouwen heeft dus verschillende voordelen. Vooral het trainingsniveau en het energielevel worden positief beïnvloed door pre workout supplementen voor dames.

Ook blijkt uit verschillende ervaringen dat je door zwaarder te trainen sneller afvalt. Pre workout voor vrouwen speelt hier indirect een grote rol in. 

Al met al is pre workout voor vrouwen dus zeker een aanrader om te gebruiken.Nog meer interessante producten: