Pre workout shot: Top 5 & ervaringen – Het kopen waard?

pre workout shot

Ben jij op zoek naar een goede pre workout shot? Dan heb je vast al veel verschillende soorten gezien. Niet elke pre workout shot is echter van goede kwaliteit. 

Gelukkig hoef je niet verder te zoeken, want de onderstaande pre workout shots zijn gegarandeerd van topkwaliteit:

  1. XXL Nutrition Pre Shot
  2. Xplode Pre Shot
  3. MyProtein Pre Workout Shot
  4. C4 Energy Shot
  5. Nutramino +Pro Pre Workout Shot

In dit artikel lees je verder op welke manier deze 5 pre workout shots zijn gekozen. Hierbij worden de beoordelingscriteria tot in detail beschreven.

Zo weet jij na dit artikel welke pre workout shots jij een keer moet uitproberen!

Hoe zijn de beste pre workout shots uitgekozen?

De top 5 pre workout shots hebben we natuurlijk niet zomaar uit onze duim gezogen.

We willen namelijk een eerlijke beoordeling over deze pre workout variant kunnen geven. Daarom hebben wij deze pre workout shots op verschillende criteria beoordeeld.

Hieronder lees je hoe de beste pre workout shots zijn uitgekozen:

De algemene beoordeling

Uiteraard is er gekeken naar de algemene beoordeling van de pre workout shots. Het is natuurlijk belangrijk dat een supplement hoog scoort in de recensies.

Daarom is de beoordeling vanuit supplementenaanbieders serieus meegenomen.

De pre workout shots uit dit artikel hebben allemaal een hoge score ontvangen. Deze score is gebaseerd op de werking, maar ook op de kwaliteit van de bestanddelen.

Al deze pre workout shots zijn namelijk gemaakt met hoogwaardige ingrediënten.

Ervaringen van gebruikers

Naast de hoge beoordelingen, zijn uitgebreide klantreviews ook erg belangrijk. Iemand kan wel 5 sterren geven, maar zonder uitleg is die beoordeling minder waard.

Daarom zijn bij alle pre workout shots de ervaringen van gebruikers uitgebreid bekeken.

De prijs-kwaliteitverhouding is hierbij onder de loep genomen. De werking moet natuurlijk wel aansluiten op de prijs van het supplement. Al deze pre workout shots hebben echter een goede prijs die past bij de kwaliteit.

Verder hebben veel gebruikers de effectiviteit van de pre workout shots in hun beoordeling benoemd. Hierbij is er gekeken naar hoe effectief de energie en spierkracht worden verbeterd.

Tenslotte benoemden gebruikers wel dat de prijs van pre workout shots vrij hoog is. Pre workout poeder is namelijk een stuk goedkoper per dosering. De shots zijn dus een investering, maar de werking is goed. 

Eigen ervaringen

Uiteraard zijn onze eigen ervaringen ook erg belangrijk. Mijn ervaringen met pre workout zijn over het algemeen erg positief. Ik was daarom best benieuwd naar de werking van pre workout shots. 

Zelf heb ik twee van de pre workout shots uit deze lijst geprobeerd. Beide shots bevielen mij heel erg, de energieboost was namelijk erg intens.

Ook merkte ik dat mijn spierkracht en uithoudingsvermogen flink werden verbeterd. De prijs ligt dan wel wat hoger, maar toch merkte ik veel gemak. Helemaal als ik vanuit mijn werk door ging naar de gym.

Pre workout shots, het proberen waard?

Pre workout shots zijn een zeer nuttige manier om je energielevel te boosten.

Ook zal je spierkracht en uithoudingsvermogen worden verbeterd door pre workout shots. Gebruikers van dit pre workout supplement beamen de geweldige werking van de shots.

Wel is de prijs van pre workout shots hoger dan die van een standaard goede pre workout. Je zult dus wat meer moeten uitgeven om dit supplement te kunnen gebruiken.

De werking van pre workout shots is de investering echter meer dan waard. Uiteraard is dit een persoonlijke keuze.

Wat mij betreft moet je pre workout shots zeker een keer proberen!Ook interessant: