Pre workout met creatine: Een nuttig supplement? (TOP 3)

pre workout met creatine

Ben jij op zoek naar een goede pre workout en wil je daarnaast creatine gebruiken? Dan kun je er ook voor kiezen om pre workout met creatine te nemen. 

Steeds meer merken bieden variaties van pre workout met creatine aan. Niet elke variant is echter van topkwaliteit. Hieronder vind je daarom de beste pre workouts met creatine:

  1. Cellucor C4 Pre Workout
  2. THE Pre Workout
  3. FTW Nutrition Pre Workout Met Creatine

In dit artikel lees je verder wat het nut is van creatine in je pre workout. Hierbij worden de specifieke voordelen op een rijtje gezet. Verder lees je wat de verschillen zijn tussen pre workout met creatine en zonder creatine.

Zo weet jij na dit artikel wat pre workout met creatine doet voor jouw sportprestaties!

Wat doet creatine in pre workout met je lichaam?

Creatine is een bestanddeel dat erg nuttig is voor sporters. Vooral krachtsporters hebben veel aan creatine, omdat het je spieren positief beïnvloedt.

Toch zullen ook duursporters, zoals bijvoorbeeld hardlopers, veel profijt hebben van pre workout met creatine.

Creatine in pre workout zal zorgen voor meer uithoudingsvermogen in je spieren. Zo zorgt pre workout met creatine bijvoorbeeld voor minder verzuring in je spieren. Hierdoor zul je naast de energieboost ook intensiever kunnen trainen.

Verder zorgt pre workout met creatine voor meer spierkracht. Tijdens je training zal pre workout met creatine zorgen dat je oefeningen zwaarder kunt doen.

Dit is natuurlijk ideaal om je trainingsprogressie nog sneller te verbeteren. 

Pre workout met of zonder creatine, wat zijn de verschillen?

Pre workout met creatine is dus erg nuttig om te gebruiken. Toch is creatine geen ingrediënt dat standaard in pre workout zit. De effecten van pre workout met of zonder creatine verschillen namelijk.

Zo bevat pre workout zonder creatine vaak hogere doseringen van bestanddelen die je energie geven. Je energieboost zal bij pre workout zonder creatine dus intenser zijn.

Pre workout met creatine zal je echter ook voldoende energie geven voor een zware training.

Pre workout met creatine zal je spieren echter ook op lange termijn ondersteunen. De creatine blijft namelijk dagenlang in je spiermassa zitten.

Ook als je een dag geen pre workout gebruikt, blijft de creatine werkzaam. Je zult je spierkracht dus langer behouden.

Pre workout en creatine los kopen

Het is ook mogelijk om pre workout en creatine los te kopen. In dat geval weet je zeker dat de doseringen van beide supplementen hoog genoeg zijn.

Je hebt namelijk 3 tot 5 gram creatine per dag nodig voor het optimale resultaat.

Wil je pre workout en creatine echter op een snelle manier innemen? Dan is een gecombineerd supplement makkelijker.

Pre workout met creatine, kopen of niet?

Het gebruik van pre workout met creatine heeft dus veel voordelen. De bestanddelen van deze pre workout variant zijn op korte en lange termijn zeer effectief. Daarom is pre workout met creatine kopen zeker een goed idee.

Wel is het dan dus belangrijk om te checken hoe hoog de dosering creatine is. Creatine werkt namelijk alleen als je er genoeg van inneemt.Meer interessante pre workouts: