Pre workout gummies – Soorten, voordelen & ervaringen

pre workout gummies

Wil jij meer weten over pre workout gummies? Dan heb je vast gemerkt dat er weinig informatie over deze supplementen te vinden is.

Er zijn namelijk weinig winkels die pre workout gummies in hun assortiment hebben. 

Hieronder vind je twee soorten pre workout gummies van A merken. Deze pre workout snoepjes staan bekend als beste varianten.

  1. MyProtein pre workout gummies
  2. XXL Nutrition Energy Vitamine Gummies

In dit artikel lees je verder wat de voordelen van pre workout gummies zijn. Hierbij worden de verschillen tussen gummies en normale pre workout ook benoemd.

Tenslotte lees je wat andere gebruikers vinden van pre workout gummies. Is dit supplement de moeite waard?

Wat zijn de voordelen van pre workout gummies?

Het gebruik van pre workout gummies heeft natuurlijk een aantal voordelen. Deze unieke soort pre workout zal daardoor de komende tijd steeds populairder worden.

Hieronder lees je welke voordelen pre workout gummies zoal hebben.

Lekker smaakje

Allereerst zijn pre workout gummies een lekker manier om je energieniveau te verhogen. Je eet namelijk eigenlijk gewoon snoepjes waar je een flinke energieboost van krijgt.

Als je van snoep en zoetigheid houdt, zijn pre workout gummies dus zeker iets voor jou.

De smaak van pre workout gummies is meestal fruitig. Je kunt de smaak een beetje vergelijken met winegums. 

Snel en makkelijk innemen

Verder is het innemen van pre workout gummies natuurlijk erg makkelijk en snel. Je hoeft namelijk slechts een aantal gummies te eten om de effecten te voelen.

Je kunt de snoepjes daarnaast op elk moment eten, zonder voorbereiding of andere benodigdheden.

Je kunt de dosering van de snoepjes bijvoorbeeld makkelijk verdelen. De eerste snoepjes neem je dan thuis voordat je weggaat en de laatste snoepjes neem je onderweg naar de sportschool pas in.

Ook kun je ervoor kiezen om de pre workout gummies tijdens het trainen te nemen. Pre workout tijdens je training innemen heeft namelijk een aantal specifieke voordelen. Dit is allemaal afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren.

Pre workout gummies of gewone pre workout – De verschillen

Er zijn natuurlijk een aantal verschillen tussen pre workout gummies en pre workout poeder. De effecten zijn ongeveer hetzelfde, maar de inname is bijvoorbeeld wel anders.

Zo is de dosering van pre workout gummies makkelijker. Je neemt namelijk gewoon de aanbevolen hoeveelheid snoepjes in voordat je gaat trainen.

Pre workout poeder doseer je echter ook vrij gemakkelijk met een schepje. 

Pre workout poeder heeft dan weer een intensere en snellere werking. In pre workout poeder zit namelijk meestal 3 keer zo veel cafeïne per dosering.

De energieboost die je ervan krijgt is hierdoor een stuk heftiger. Ook de andere toegevoegde ingrediënten zijn hoger gedoseerd.

Wat vinden andere gebruikers ervan?

Gebruikers zijn overwegend positief over de kwaliteit van pre workout gummies. Uiteraard verschillen de meningen, maar gebruikers zien de voordelen van pre workout gummies wel.

Allereerst benoemen gebruikers vaak de lekkere smaak van pre workout gummies. De fruitige smaak van pre workout gummies wordt namelijk als zeer prettig ervaren.

Sporters zien het daarom als een lekkere manier om hun energieniveau te verhogen.

Wel benoemen gebruikers dat pre workout poeder vaak een betere werking heeft. De verhoogde energie door pre workout gummies is namelijk een stuk minder.

Pre workout poeder blijft daardoor de meest effectieve vorm van pre workout.

Tenslotte benoemen gebruikers dat de prijs van pre workout gummies wel wat lager mag. Dit gaat zeker gebeuren zodra meer merken pre workout gummies gaan aanbieden.

In dat geval gaan merken hun prijzen namelijk verlagen.

Zijn pre workout gummies de investering waard?

Het aanschaffen van pre workout gummies is een investering, maar de effecten zijn goed. Als je van snoepjes houdt of onderweg bent, zijn pre workout gummies ideaal om je energieniveau te boosten.

De effecten van pre workout gummies zijn wel minder heftig dan pre workout poeder. Dit is voor sommige sporters echter juist prettig. Een intense energieboost is namelijk niet altijd nodig.

Al met al zijn pre workout gummies het zeker waard om eens te proberen.

Wil je liever een pre workout die hoger gedoseerd is? Dan kies je toch beter voor een andere variant. In dit geval is een goede pre workout poeder een betere optie.Meer pre workouts: