Pre workout van Action – Een goed idee?

Gepubliceerd door Jake op

pre workout action

Wil jij je pre workout bij Action kopen? Dan wil je natuurlijk eerst weten of het supplement wel effectief is. Je trainingsniveau moet natuurlijk optimaal worden verhoogd.

In dit artikel lees je allereerst welk type pre workout Action verkoopt. Verder lees je meer over de kwaliteit van Action pre workout. 

Na dit artikel weet jij of Action pre workout een nuttig supplement is of toch niet.

Welk type pre workout verkoopt Action?

Op het moment van schrijven verkoopt de Action één type pre workout. Dit supplement bevat alle ingrediënten die een standaard pre workout moet bevatten.

De pre workout van Action is momenteel alleen in poedervorm te verkrijgen. Deze pre workout zul je dus zelf moeten vermengen met water. Ook kun je de pre workout van action bijvoorbeeld verwerken in een eiwitshake.

De pre workout van Action heeft een frisse en fruitige smaak. Hierdoor is het supplement prima te vermengen met water, zonder dat het vies gaat smaken.

Verder bevat Action pre workout effectieve bestanddelen zoals cafeïne en beta alanine. De dosering cafeïne van 75mg zal je energieniveau verhogen.

Beta alanine zorgt er juist voor dat het uithoudingsvermogen in je spieren stijgt. Toch kan beta alanine ook wel wat lichte bijwerkingen met zich meebrengen.

Denk hierbij aan jeuk of tintelingen. Niet ernstig, maar dit kan wel als vervelend worden ervaren.

De kwaliteit van Action pre workout

Uiteraard is het belangrijk om te weten of de kwaliteit van Action pre workout goed is. Ik heb bijvoorbeeld mijn eigen ervaring met pre workout naast die van andere gebruikers gelegd. 

Het is sowieso goed om te weten dat er betere pre workout supplementen beschikbaar zijn. Toch betekent dat niet dat pre workout van de Action meteen moet worden afgeschreven. 

Hieronder vind je een kritische blik op de kwaliteit van pre workout van Action.

De werking 

Allereerst is de werking van pre workout natuurlijk het belangrijkst om te beoordelen. Uit verschillende ervaringen blijkt echter dat de werking niet heel goed is.

Gebruikers benoemen bijvoorbeeld dat hun energieniveau minimaal werd verhoogd.

Dit is niet gek, want pre workout van Action bevat slechts 75mg cafeïne per dosering. Dit staat gelijk aan iets meer dan 1 kopje koffie.

Een gemiddelde koffiedrinker zal dus geen verschil voelen als zij Action pre workout gebruiken.

Verder benoemen gebruikers dat zij wel merken dat hun spieren zwaarder kunnen worden belast. Sommige gebruikers konden hun oefeningen bijvoorbeeld langer volhouden met een hoger gewicht. 

Pre workout van Action werkt volgens gebruikers dus wel enigszins, maar is geen topsupplement. 

Wat is de prijs- kwaliteitverhouding?

De prijs van Action pre workout wordt daarentegen wel geprezen.

Voor de redelijke werking van deze pre workout betaal je namelijk helemaal niet veel. Met een relatief lage investering kun jij je trainingsniveau dus enigszins verhogen.

Toch kun je je afvragen of andere supplementen niet beter zijn om te gebruiken. V2 pre workout van Joël Beukers is bijvoorbeeld duurder, maar werkt vele malen beter.

Soms is een hogere aankoopprijs dus nodig om je trainingsniveau écht te verhogen met pre workout.

Conclusie

Pre workout van Action is helaas als je het ons vraagt, geen betrouwbaar supplement om je trainingsniveau te verbeteren.

De minimale werking is je investering, ondanks de lage prijs, namelijk niet waard. 

Je kunt daarom beter een duurder supplement kopen met een betere werking. Je wilt je progressie natuurlijk optimaal versnellen.

Helaas gaat een matig supplement zoals pre workout van Action je hier niet bij helpen.

Wil je je energie boost voor de training verhogen naar een ongekend niveau? Klik dan op de knop hieronder om de beste pre workout supplementen te bekijken:Meer winkels met pre workout in het assortiment:


Categorieën: Producten

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *