Mijn ervaringen met pre workout

Gepubliceerd door Jake op

mijn ervaringen met pre workout

Ben jij op zoek naar ervaringen met pre workout van andere sporters? Dan ben je zeker niet de enige. Daarom deel ik in dit artikel mijn ervaringen met pre workout.

Je komt te weten hoe mijn eerste ervaring met pre workout was. Hierbij lees je hoe mijn trainingsniveau door pre workout werd beïnvloed. Verder lees je waarom ik pre workout nog altijd elke dag gebruik.

Na dit artikel hoop ik jou te hebben overtuigd dat pre workout een aanrader is.

De reden voor het starten met pre workout

Waarom ik pre workout wilde proberen? Ik was al een tijdje aan het sporten toen ik pre workout voor het eerst wilde testen.

Uiteraard had ik onderzoek gedaan en wist ik precies wat pre workout was.

Maar na een jaar trainen vroeg ik me af of pre workout ook iets voor mij zou zijn. Als krachtsporter wil ik natuurlijk het maximale uit mezelf kunnen halen.

Ik ging daarom online op zoek naar ervaringen met pre workout van andere sporters.

Deze ervaringen van andere sporters overtuigden mij eigenlijk direct. Pre workout is volgens veel mensen namelijk een onmisbaar fitness supplement.

Diezelfde dag kocht ik mijn eerste potje pre workout bij mijn favoriete supplementen- en pre workout aanbieder.

Mijn eerste keer pre workout 

Toen ik de eerste keer pre workout gebruikte ging er een wereld voor me open. Ik voelde na een kwartier allemaal tintelingen in mijn lichaam.

Ook had ik opeens nog meer zin om te sporten dan ik normaal al had.

In de sportschool merkte ik dat ik mijn oefeningen nog zwaarder kon dan eerst. Ik had al een redelijk niveau opgebouwd, maar ik oversteeg mezelf en mijn kracht.

Ook merkte ik dat ik mijn oefeningen beter volhield. Waar ik normaal na 8 herhalingen moe was, deed er opeens 10. Deze extra herhalingen motiveerden mij nog meer om zwaarder te gaan trainen.

Ook na mijn training voelde ik me een stuk fitter. Ik train eigenlijk altijd in de ochtend voor mijn werk. Op mijn werk had ik bijvoorbeeld geen last van een energiedip.

Werkzaamheden leken naar mijn idee zelfs makkelijker en sneller te gaan.

Ook heb ik een keer geprobeerd om mijn pre workout tijdens de training te nemen, maar dit beviel mij niet echt.

Dit is waarom ik pre workout nog steeds gebruik

Nadat mijn eerste potje pre workout leeg was, heb ik meteen een nieuwe gekocht. Ik merk namelijk dat mijn lichaam erg goed reageert op de ingrediënten van het supplement.

Tijdens het droogtrainen viel ik zelfs sneller en makkelijker af dankzij pre workout.

Tegenwoordig gebruik ik overigens pre workout zonder cafeïne. Door een verandering op mijn werk ben ik namelijk in de avond gaan trainen.

Ook de cafeïnevrije variant geeft mij gelukkig elke dag een flinke boost in de sportschool.

Ik gebruik pre workout nu 6 maanden en mijn trainingsniveau is nog nooit zo hoog geweest. Ik kan bijna al mijn oefeningen steeds een stapje zwaarder uitvoeren.

Voor mij is er dus geen reden om te stoppen met pre workout.

Wil jij ook gaan voor een ongekende energieboost in de sportschool? Begin dan met een goede pre workout en haal dat laatste beetje extra kracht uit jouw lichaam om je trainingen naar een hoger niveau te tillen!


Categorieën: Informatie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *