Hoe lang werkt pre workout?

Gepubliceerd door Jake op

hoe lang werkt pre workout

Vraag jij je af hoe lang pre workout werkt? Dan heb je online vast al gezien dat hier verschil in kan zitten. In dit artikel lees je precies hoe lang verschillende soorten pre workout werken.

Je komt te weten hoe lang een pre workout van een A merk gemiddeld werkt. Daarnaast lees je hoe lang illegale pre workout supplementen hun werking behouden.

Tenslotte lees je of huismerk pre workouts minder lang werken dan de bekende merken.

Hoe lang werkt pre workout van een A merk?

De meeste pre workouts van A merken werken zo’n 1,5 tot 2 uur optimaal. Na deze tijd zal de werking langzaam maar zeker afnemen. 

Toch zullen de effecten van pre workout tot 5 uur na de inname voelbaar zijn. Vooral de cafeïne in pre workout werkt nog enkele uren na het gebruik.

Je zult dus ook na je training profijt hebben van de energieboost dankzij pre workout.

Daarom is het goed om voorzichtig om te gaan met pre workout in de avond. Veel sporters die ’s avonds pre workout nemen en trainen, kiezen bijvoorbeeld voor een pre workout zonder cafeïne.

Ook nemen de meeste sporters hun pre workout uiterlijk 5 uur voor het slapen.

Hoe lang werkt pre workout die illegaal is?

Bepaalde soorten pre workout kunnen zelfs langer werken dan de standaard pre workout supplementen. Illegale pre workout, zoals pre workout met dmha, werkt bijvoorbeeld langer dan standaard pre workouts.

Dit is vooral te danken aan de extreme bestanddelen van deze supplementen. De oppeppende ingrediënten van illegale pre workout worden soms zelfs vergeleken met harddrugs.

Deze pre workout variant is afgeraden.

Hoe lang werkt pre workout van een huismerk?

Sommige mensen vragen zich af of huismerk pre workout minder lang werkt. Toch hoeft de prijs van een pre workout supplement niks te zeggen over de kwaliteit.

Huismerk pre workout werkt vaak net zo lang als pre workout van A merken.

Wel kan de intensiteit van de effecten van huismerk pre workout minder hoog zijn. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat de doseringen van de werkzame bestanddelen lager zijn. Dit kun je gelukkig eenvoudig zien door de specificaties goed te lezen.

Uiteraard is het ook belangrijk om te weten wanneer je pre workout het beste kunt nemen en hoelang je dit voor het trainen neemt.

Wil jij beginnen met pre workout, maar wil je alleen voor het beste van het beste gaan? Klik dan hieronder op de knop om de beste pre workout supplementen met elkaar te vergelijken:


Categorieën: Informatie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *