Cellucor C4 – Alles over de populaire C4 pre workout

Gepubliceerd door Jake op

c4 pre workout

Ben jij op zoek naar een goede pre workout? Dan heb je het supplement Cellucor C4 vast weleens voorbij zien komen. Online is namelijk veel te vinden over dit merk en de verschillende pre workouts.

In dit artikel lees je alles over C4 pre workout. De soorten en de werkzame ingrediënten worden tot in detail uitgelicht.

Ook lees je waar Cellucor C4 zoal te koop is. Tenslotte lees je wat andere gebruikers vinden van Cellucor C4 pre workout. 

Na dit artikel weet jij dus waarom Cellucor C4 zo populair is en of dit terecht is of niet.

Wat is Cellucor C4 pre workout?

Cellucor C4 is een van de populairste soorten pre workout van dit moment. In Nederland is C4 pre workout zelfs de meest verkochte pre workout. De maker van deze pre workout is het Amerikaanse bedrijf Cellucor.

Wereldwijd is Cellucor C4 een geliefd supplement onder beginnende en ervaren sporters. Zelfs sommige bodybuilders op hoog niveau maken nog gebruik van C4 pre workout.

Dit is logisch, want de werkzame bestanddelen geven je een ongekende boost tijdens het sporten. 

Hieronder lees je meer over de soorten en werkzame ingrediënten van Cellucor C4 pre workout.


Soorten C4 pre workout

Allereerst verkoopt Cellucor een standaard variant C4. Deze variant C4 pre workout is het meest gebruikte product van Cellucor.

Dankzij deze C4 pre workout zul jij een lekkere energieboost krijgen in de sportschool.

Verder verkoopt Cellucor C4 een premium pre workout variant. Deze C4 Ultimate Pre Workout is nog sterker dan de standaard variant.

Vooral ervaren sporters hebben veel aan deze pre workout soort. Je energieniveau zal er namelijk van door het dak stijgen!

Tenslotte kun je tegenwoordig zelfs C4 pre workout als kant en klaar drankje kopen. Deze Cellucor C4 Energydrink is ideaal voor sporters die houden van gemak.

Je hoeft hierdoor namelijk zelf geen drankje te maken voordat je gaat sporten.

De werkzame ingrediënten

De C4 pre workout hoge doseringen cafeïne. Cafeïne is een zeer belangrijk bestanddeel in pre workout. Dit ingrediënt zorgt namelijk voor een snelle en effectieve energieboost.

Ook verhoogt het je focus tijdens intensieve trainingen.

Verder bevatten alle Cellucor C4 pre workouts beta alanine. Dit ingrediënt zorgt dat je spieren minder snel verzuren.

Een bekende bijwerking van beta alanine is een jeukerig gevoel. Deze bijwerking is echter ongevaarlijk en eigenlijk een bewijs dat het ingrediënt werkt.

Daarnaast bevat C4 pre workout creatine. Creatine is een nuttig bestanddeel waarmee je het uithoudingsvermogen van je spieren kunt verhogen.

Ook verhoogt creatine effectief je spierkracht. Op lange termijn zorgt creatine zelfs voor meer spiergroei. Een effectieve pre workout met creatine dus!

Waar kan ik de C4 pre workout kopen?

C4 pre workout kun je bij verschillende grote supplementenaanbieders en winkels kopen. Het supplement is namelijk zo populair, dat bijna iedere fitnesswinkel deze in hun assortiment wil hebben.

Cellucor C4 is te koop bij webwinkels zoals XXL Nutrition en Body and Fit. Deze online supplementenaanbieders zijn zeer betrouwbaar om je supplementen te kopen.

Soms kun je de C4 pre workout hier zelf met flinke kortingen aanschaffen. Ook op bol.com zijn er regelmatig aanbiedingen te vinden.

Verder verkoopt Cellucor het supplement natuurlijk ook op de eigen website. Als je bij deze website bestelt moet je wel langer op je pre workout wachten. Het magazijn van Cellucor C4 bevindt zich namelijk in Amerika.

Gebruikerservaringen met de Cellucor C4

Gebruikers zijn erg te spreken over de kwaliteit van C4 pre workout.

Online zijn honderden, of zelfs duizenden, positieve reviews te vinden over C4. Bij elke supplementenaanbieder krijgt Cellucor C4 tenminste 4,5 van de 5 sterren.

De gebruikers zijn allereerst erg positief over de goede werking van C4. Gebruikers merken tijdens hun training dat ze veel zwaarder en langer kunnen trainen.

Sommige oefeningen kunnen zij opeens zelfs enkele kilo’s zwaarder doen.

Verder zijn gebruikers erg te spreken over de prijs van C4 pre workout. Door de geweldige werking verwachtten veel mensen dat het supplement duurder zou zijn.

Cellucor C4 is echter een zeer voordelige pre workout, zeker gezien de kwaliteit.

Tenslotte vinden gebruikers het erg fijn dat C4 pre workout in verschillende variaties te krijgen is. Je kunt Cellucor C4 tegenwoordig zelfs als energiedrankje kopen. Hierdoor is er voor iedere sporter een type C4 pre workout te vinden.

Een aanrader? Conclusie

Cellucor C4 pre workout is een van de meest populaire supplementen ter wereld. Dit is meer dan terecht, want de kwaliteit van C4 pre workout is erg goed. Cellucor C4 is dus zeker een aanrader om eens te proberen.

Voor de prijs van C4 pre workout heb je eigenlijk weinig goede alternatieven. Ook voor beginners is Cellucor C4 pre workout dus ideaal om te gebruiken.

Wil jij dus C4 pre workout uitproberen? Twijfel niet langer, je zult er zeker geen spijt van krijgen!Bekijk meer product reviews:


Categorieën: Producten

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *